Timișoara – pe harta orașelor cu dezvoltare europeană de top

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Antreprenorii de succes din Timișoara sunt invitați să salveze în calendar data de 11 decembrie. Cel mai important eveniment internațional de inovare al Regiunii de Vest aduce la Timișoara lideri de formare din diferite medii europene.

Ajuns la cea de-a șaptea ediție, Innomatch va găzdui anul acesta reprezentanți ai Comisiei Europene, experți în politici publice, dezvoltare și cercetare, dar și antreprenori de top din Europa.

Evenimentul va începe de la ora 14.30 și se va desfășura la Venue Events Timișoara. Antreprenorii sunt invitați să interacționeze cu ideile și cu viziunile de viitor ale unor oameni cu experiență la nivel european. Printre invitați se numără: Vittoria Alliata di VillafrancaDirector la Direcția pentru Implementarea Fondurilor Structurale și de Investiții Europene pentru Bulgaria, Croația, Ungaria, România și Slovenia, Ioan Marcel BoloșMinistrul Fondurilor Europene din România și Bill MetcalfDirector al Centrului de Inovare St. John’s de la Universitatea Cambridge. 

Tema de dezbatere din acest an este: Ecosisteme de inovare conectate global”. Agenda evenimentului cuprinde trei sesiuni de prezentări și momente de interacțiune cu publiculModeratorul evenimentului va fi Timothy Benzie, consultant pentru parteneriate de afaceri la Greenwich Research and Enterprise, Enterprise Europe Network, Marea Britanie. Evenimentul se va desfășura în limba engleză, cu asigurarea traducerii.

Înscrierile pentru INNOMATCH 2019 se fac online până în data de 8 decembrie, prin accesarea următorului link, în limita locurilor disponibile: https://www.eventbrite.co.uk/e/innomatch-2019-registration-80633136883

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/