Bănățenii aleg din ce în ce mai mult zborul cu avionul! Cu cât a crescut numărul de pasageri și aeronave la Aeroportul Internațional Timișoara?

aeroportul international timisoara
casinoherculane by sungarden

Peste 1,3 milioane de pasageri și mai bine de 1.500 de aeronave sunt valorile în creștere a datelor de trafic aerian înregistrate în primele zece luni ale anului pe Aeroportul Internațional Timișoara. Cei mai mulți călători au ales zborurile spre/de la București, München, Bergamo și Londra.

În lunile ianuarie-octombrie s-a înregistrat o creștere a numărului de pasageri cu 3,4% față aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, aproximativ 1.328 de pasageri au călătorit spre/dinspre Aeroportul Timișoara, în timp ce în aceeași perioadă a anului 2018 au fost înregistrați peste 1.285 pasageri.

„Eforturile administrației aeroportului de a oferi curse aeriene directe din Timișoara spre tot mai multe destinații, dar și frecvențe suplimentare se concretizează într-un număr tot mai mare de pasageri și de zboruri. În continuare, pentru administrația aeroportului reprezintă o prioritate introducerea de noi rute, dar și oferirea unor condiții optime de transfer pentru pasageri.”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

De asemenea, în luna octombrie, 143.099 de pasageri au tranzitat Aeroportul Timișoara, cu 10,8% mai mulți decât în anul precedent. În aceeași lună a lui 2019, numărul de zboruri a crescut cu 4,1% comparativ cu anul trecut, înregistrându-se 1.528 aeronave care au aterizat sau decolat de la Timișoara.

Sursa foto: banatulazi.ro

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/