„Timișoara: Lumi Paralele”, zeci de panouri stradale în 2023

patrimoniu sub reflectoare

Muzeul Național al Banatului cumpără 80 de panouri de stradale ce vor fi amplasate pe străzile orașului în 2023. Acestea fac parte din expoziția „Patrimoniul sub reflectoare – Timișoara: Lumi paralele”.

Instituția a lansat deja licitația și este dispusă să cheltuie 500.000 de lei.

„Furnizorul va realiza, monta, amplasa și ridica 80 panouri stradale pentru expoziția Patrimoniul sub reflectoare – Timișoara: Lumi paralele (execuție cu montaj în cartierele Timișoarei), întocmirea proiectului de amplasare a panourilor și obținerea avizelor de la Direcția Județeană de Cultură Timiș și de la Primăria Timisoara, amplasarea acestora pe locațiile indicate de Muzeu, pentru desfășurarea evenimentului <<Patrimoniul sub reflectoare – Timișoara: Lumi paralele>>, în perioada 17 februarie – 31 decembrie 2023”, aflăm din caietul de sarcini.

Panourile vor fi ampalsate în 5 cartiere: Cetate, Iosefin, Elisabetin, Fabric și Giroc. Ele vor fi aduse în etape: până în 17 februarie, amplasarea unui număr de 30 de panouri stradale; până în 19 martie alte 30 de panouri; până în 1 aprilie 2023 ultimele 20 de panouri.

După ce se încheie expoziția, în decembrie 2023, panourile vor fi ridicate și depozitate la Muzeul Banatului. Firmele interesate se pot înscrie la licitație până în 13 ianuarie.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/