Pensia, adusă cu bicicleta electrică de către poștași din Timiș

bicic1
Cuib de vise 1000x100

Modernizări în cadrul Poștei Române. Mai mulți poștași din județul Timiș au primit, în ultima perioadă, biciclete electrice, cu scopul de a se deplasa mai ușor. La nivel național, instituția vrea să cumpere o mie de vehicule electrice, pentru ca angajații să livreze mai repede.

Pentru ca poștașii să se miște mai repede, numeroși factori poștali din întreaga țară au început să primească biciclete electrice. În total, este vorba de aproximativ o mie de astfel de vehicule pe care Poșta Română vrea să le cumpere în următorii doi ani. Livrarea primelor vehicule achiziționate a început deja, astfel că unii poștași din județul Timiș au intrat în posesia bicicletelor electrice.

publicitate si promovare in ziar

Mai precis, în luna decembrie, s-au distribuit vehicule electrice poștașilor din Timișoara, Tomnatic, Giroc, Chișoda și Dumbrăvița, a explicat Nicolaie Avram, directorul Poștei Timiș.

Localităţile limitrofe se apropie vertiginos de dezvoltarea rezidenţială din marile reşedinţe de judeţ, ritmul de creștere fiind unul de mare amploare. Compania Națională Poșta Română și Oficiul Județean de Poștă Timiș vine în sprijinul colegilor prin mijloace de transport mai facile, pentru a crește calitatea serviciilor poștale, cât și mediul de lucru plăcut pentru colegii poștași”, a precizat Nicolaie Avram.
publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01