Timișoara, destinație de study tour

timisoara principal razvan vitionescu
casinoherculane by sungarden

Timișoara a fost inclusă în programul conferinței anuale a Asociației Regiunilor Europene de Frontieră (AEBR), desfășurată în acest an la Szeged și Novi Sad, fiind organizată în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Euroregională Dunăre – Criș – Mureș – Tisa.

Consiliul Județean Timiș a fost gazda unui grup de reprezentanți ai mai multor regiuni frontaliere din Europa, care au ales Timișoara ca destinație de study tour.

„Oaspeții au dorit să vadă la fața locului stadiul în care se desfășoară pregătirile pentru anul Capitalei Europene a Culturii și care este oferta culturală a orașului și a județului. Alin Nica, președintele CJ Timiș, împreună cu Ovidiu Megan, directorul Asociației Capitală Europeană a Culturii, au prezentat conceptul programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, punând în evidență diversitatea etnică și culturală a orașului, precum și caracterul său profund european. Oferta culturală a orașului va cuprinde toate domeniile artistice, cu un accent deosebit pe crearea conexiunii dintre actorii culturali autohtoni și cei europeni. Totodată, a fost subliniată și relevanța investițiilor în infrastructura culturală a orașului și implicit a județului, la care CJ Timiș va contribui semnificativ”, a transmis CJ Timiș.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Mai sunt doar 3 luni până în momentul în care Timișoara devine Capitală Europeană a Culturii. Infrastructura culturală promisă de autorități este departe de a fi gata. Centrul MultiPlexity nu va fi finalizat anul viitor, doar Cinematograful Victoria a fost deschis, nu există un muzeu al Revoluției și Aerodromul Cioca nu este modenizat.

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/