Timişoara, destinaţia anului 2021! Oraşul de pe Bega se vinde frumos la cel mai mare târg de turism din ţară

Timişoara şi judeţul Timiş vor fi promovate în cadrul celui mai mare târg de turism din România, care va avea loc în perioada 20-23 februarie la Bucureşti. Judeţul Timiş va avea un stand comun şi vor fi prezenţi reprezentanţi ai Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană, dar şi reprezentanţi ai primăriilor Timişoara, Buziaş şi Margina.

În cadrul unei conferinţe care a avut loc la Consiliul Judeţean Timiş, Delia Barbu, preşedintele Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană, şi-a expus obiectivele legate de acest cel mai important târg de turism din ţară şi cum vrea să pună judeţul Timiş într-o lumină favorabilă, pentru a atrage cât mai mulţi turişti.

,,Vom avea acolo un stand nu numai cu materiale tipărite de promovare, dar şi cu elemente care să atragă atenţia vizitatorilor, însemând elemente de gastronomie.  De asemenea, Asociaţia 2021 îşi va prezenta elemente din programul cultural din acest an.  Primăria Timişoara va avea la stand elemente care să promoveze unul dintre evenimetele importante, Timfloralis. Sper ca pe lângă vizitatorii care sunt întâlniţi la aceste standuri la târgul de la Bucureşti să ne întâlnim şi să avem discuţii cu reprezentanţii agenţiilor de turism cărora să le trimitem mesajul că Timişoara şi Timişul sunt destinaţia anului 2021”, a declarat Delia Barbu.

Titlul acestui an, în ceea ce priveşte promovarea  este: „Timişoara în spectacol. Rezervă-ţi loc la 2021”. Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană a fost prezentă şi la Târgul de Tursim de la Viena, a avut materiale de promovare la Târgul de Turism de la Tel Aviv, şi şi-a propus să fie prezentă şi la Berlin.