Legislația în afaceri, o bătaie de cap?! Vino la seminarul „Colorful.hr Annual Meetup” și vei afla toate noutățile legislative aplicabile în domeniul tău!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Colorful.hr și BusinessMark lansează „Colorful.hr Annual Meetup”, eveniment care ajunge și la Timișoara, în cadrul căruia se va discuta despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare.

Seminarul vizează persoanele care activează ca: HR Managers & HR Directors, Payroll Managers, Manageri recrutare, Compensation & Benefits Managers, HR Specialists, Legal Managers, Directori Generali, Manageri Financiari, Antreprenori.

Astfel, participanții vor avea șansa să discute cu specialiștii invitați despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare, modificările legislative recente și cum se reflectă acestea asupra mediului de afaceri, aspecte privind atragerea și retenția angajaților în companie prin acordarea de beneficii extrasalariale, top beneficii preferate și aspecte juridice și fiscale aplicabile, litigiile de muncă – cauze și soluții din jurisprudența recentă a instanțelor și propunerile de modificare a cadrului legislativ aplicabil.

Invitații evenimentului vor fi Mihaela Colesnic, Tax & Legal Manager, Romanian Software și Daniela Gladunea, avocat specializat în dreptul muncii, Managing Associate în cadrul firmei de avocatură Bondoc și Asociații.

Mihaela Colesnic coordonează departamentul de consultanță în materie de taxare individuală și dreptul muncii. Ea asigură interpretarea legislației muncii și a legislației fiscale, în vederea corelării din punct de vedere juridic și fiscal a proceselor de administrare de personal și salarizare.

baner publicitate in Stiri Timisoara

Daniela Gladunea este Managing Associate în cadrul firmei de avocatură Bondoc și Asociații, care are una dintre cele mai experimentate echipe de avocați de pe piață în practica de dreptul muncii, implicată în mandate complexe și variate, de la concedieri colective de ordinul sutelor de salariați până la asistență în negocieri colective și cercetări disciplinare complexe.

Evenimentul va avea loc în 12 martie, la Hotel NH Timișoara.

În vederea păstrării caracterului interactiv, evenimentul va avea un număr limitat de participanți. Prețul standard al unui bilet este de 380 RON + TVA. Discount de grup: 10% – 2 participanți, 15% – 3 participanți, 20% – 4+ participanți.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/