Timișoara, capitala mobilei românești. Douăzeci de expozanți vor prezenta piese deosebite la EXPO MOBILA!

explo 1000x200

Timp de patru zile, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş are loc cea de-a VI-a ediție a expoziţiei naţionale de mobilă – EXPO MOBILA TIMIȘOARA.

Manifestarea reunește douăzeci de expozanţi, producători români din țară (Cluj-Napoca, Satu-Mare, Șimleul Silvaniei), din Timișoara și județul Timiș, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice, doar pe durata acestui eveniment.

În cadrul expoziţiei, vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie. Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator.

EXPOMOBILA este dedicată publicului larg, unde oricine poate găsi piese de mobilier și accesorii, indiferent de bugetul alocat. Mai mult, mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar la EXPOMOBILA vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător. Totodată, vizitatorii interesați pot beneficia de consiliere gratuită în materie de design, în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier. Achiziții se pot face pe loc și comenzi la prețuri speciale, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la prețuri cu discount.

Intrarea este liberă.

Programul de vizitare este:

  • Joi, 16 iulie, între orele 12.30 – 20.00
  • Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 20.00
  • Duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Detalii și alte informații:
Tel. 0721 260 974, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana Bonchiș – organizator expo.

Tel. 0733 614 279, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mateș – organizator expo.

Sursa foto: gazetadinvest.ro