Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023 luminată și de Merlin

npsr2.1

Nu știu alții cum sunt, dar Teatrul pentru Copii și Tineret MERLIN Timișoara a așteptat cu mult entuziasm anul 2023 când multe proiecte vor prinde viață și vor fi găzduite de Timișoara, în ipostaza de capitală culturală europeană.

MERLIN luminează orașul în cadrul deschiderii evenimentului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023

„Este un an al promisiunilor, al apropierii, al testelor, al transformării, al iubirii, până la urmă, față de spectatorii noștri pe care-i dorim numeroși și vrem să-i simțim aproape, cu fiecare spectacol.”

npsr2.2

De aceea, cu această ocazie, Merlin se alătură cu bucurie celor care vor lumina frumos Timișoara, începând cu data de 17 februarie 2023, când va avea loc evenimentul de deschidere a Timișoara, Capitala Culturală Europeană 2023. Cu această ocazie, se va prezenta spectacolul de rezistență care a împlinit 40 de ani pe scenă, fiind și cel mai longeviv din repertoriu, „NOUA POVESTE A SCUFIȚEI ROȘII”, în regia artistică a Mariei Gornic.

npsr2.3

Bucurându-se, de-a lungul vremii, de multe distribuții, și chiar de varianta în limba sârbă, cea de-a 350-a reprezentație va fi jucată duminică, în data de 19 februarie, de la ora 11:00 și 13:00, și va avea parte de implicarea actorilor: Raul Bastean (Lupul), Olivera Iovanovici (Scufița Roșie) și Diana Boboc (Bunica).

npsr2.5

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

 

 

tmc 640