Adrian Pau revine în PSD la 4 ani de când a părăsit formațiunea pentru partidul lui Victor Ponta

Filialele din Timiș ale PSD și Pro România vor semna un protocol de colaborare, anunță președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis. Fostul deputat Adrian Pau va reveni, astfel, în conducerea filialei județene a PSD, la patru ani de când a părăsit formațiunea ca să se alăture partidului condus de ex-premierul Victor Ponta.

„Astăzi, Biroul Județean al PSD va vota protocolul de colaborare cu Pro România. Prin această colaborare, domnul Pau va deveni vicepreședinte al PSD Timiș, iar la alegerile locale vom avea candidați comuni. Primul articol al acestui protocol va fi denunțarea dintre PRO România și PNL, iar al doilea va fi un protocol între PSD și Pro România. Vom avea candidați comuni la alegerile locale, formula juridică o vom identifica în proximitatea acelor alegeri.”, a declarat deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Adrian Pau a fost consilier local în CL Timișoara în mandatul 2008-2012, din partea PDL, ulterior deputat PSD (2016-2020). În februarie 2019 a demisionat din PSD ca să se alăture Pro România, partid din partea căruia a candidat, în toamna anului 2020, la președinția Consiliului Județean Timiș.

1000x100 (5)