UPDATE. Explozie într-un bloc din Timiș! A urmat și un incendiu FOTO

explozie bloc

Explozie, joi după masa, într-un bloc din Timiș! Deflagrația a fost urmată de un incendiu și aproape 20 de persoane au fost evacuate.

Pompierii au fost solicitați să intervină în urma producerii unei explozii, urmată de incendiu, la un apartament situat la etajul IV al unui bloc, din comuna Nădrag.

„La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Detașamenului Lugoj cu o  autospecială de primă intervenție și comandă, o autospeciala de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanța SMURD. La sosirea echipajelor a fost identificată o victimă, de sex masculin, semi-conștientă, cu arsuri pe corp. Acesta va fi preluată de către elicopterul SMURD și transportată la spital”, a transmis ISU Timiș.

17 persoane s-au autoevacuat, iar alte 2 persoane au fost evacuate de către pompieri.

Update, ora 17:00

Victima, în vârstă de aproximativ 67 ani, prezintă arsuri pe 80% din suprafața corpului. Aceasta a fost transportată către Clinica de Chirurgie Plastică „Casa Austria” Timișoara.

Update, ora 18:05

Explozia a fost generată ca urmare a acumulării de gaze, în urma utilizării unui mijloc de încălzire improvizat. Din bloc a fost salvat și un cățel.

explozie bloc 2 explozie bloc 3 explozie bloc 4

 

tmc 640