Timișoara a rămas fără secretar de stat la Transporturi. Valeriu Lupu, demis!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, timișoreanul Valeriu Lupu, a fost demis vineri din funcție! Anul a început prost pentru controversatul membru PMP, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Iar Ludovic Orban a dovedit, la fel ca și liberalul Marcel Vela, toleranță zero pentru abaterile ce țin de respectarea legilor țării!

Vineri, polițiștii din Timișoara au deschis un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, numit recent în noul Guvern secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Concret, Lupu a provocat un incident rutier și a refuzat să sufle în alcooltest, dar și să îi fie prelevate probe biologice. Accidentul a avut loc în zona Modern. ”Este vorba despre un bărbat de 56 de ani care a condus un autoturism pe strada Behelei, mergea către domiciliu și la un moment dat a lovit o mașină aflată într-o parcare. Femeia a cărei mașină a fost lovită a sunat la 112, iar polițiștii au sosit la fața locului și au procedat la testarea bărbatului. Acesta a refuzat , a refuzat și prelevarea de probe biologice și i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de prelevare de probe biologice”, a declarat pentru Mediafax Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Premierul Ludovic Orban nu a avut nevoie de mult timp de meditație. Liderul Executivului a declarat că l-a demis pe Lupu. ”Am decis să-l demit”, a spus Orban pentru Mediafax. Încă de la început, numirea lui Valeriu Lupu a ridicat multe sprâncene. În 1995, când era director al companiei Banat Air, actualul membru PMP a fost acuzat de moartea a 48 de persoane, 41 de pasageri și șapte membri ai echipajului unei aeronave ce s-a prăbușit după decolarea de pe aeroportul din Verona. Lupu ar fi refuzat plata pentru degivrarea aeronavei.

1000x100 casa brutarului

foto: news.ro

expres banat 1000x100 (2)