Premierul Orban n-a mai avut pe cine demite! Bănățeanul secretar de stat a întins-o imediat după accident!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Valeriu Lupu a demisionat ieri din funcția de secretar de stat, în contextul în care polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său, după ce acesta a avariat o mașină și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. 

Prim-ministrul Ludovic Orban anunțase că a decis să îl demită din Guvern pe Lupu, însă n-a mai fost nevoie, acesta renunțând de bunăvoie la funcția din Ministerul Transporturilor. 

„Vă informăm că Organizația PMP Timiș a luat la cunoștință cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staționat petrecut astăzi în Timișoara în care conducătorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor susținut de către organizația noastră. PMP Timiș se delimitează de orice acțiune/incident în care sunt implicați membrii/susținătorii PMP și asigură cetățenii de integritatea și onestitatea membrilor săi indiferent de poziții și funcții. Orice încălcare a legii și moralei creștine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu și-a înaintat demisia cu data prezentei din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor”, transmite PMP Timiș.

Polițiștii din Timișoara au deschis vineri un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a refuzat să sufle în alcooltest și să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în urma provocării unui accident.

expres banat 1000x100 (2)