„Timișenii nu agreează comportamentele penibile”. PSD reacționează la afișul critic montat de USR

PSD Timiș a reacționat la bannerul montat de către cei de la USR Timiș într-una din marile intersecții ale capitalei Banatului. Călin Dobra consideră că cei de la Uniunea Salvați România nu au cu ce să se laude în campania electorală și atunci preferă să vină cu mesaje prin care să critice partidul de guvernământ.

Concret, mesajul de pe afișul care devine un mic măr al discordiei este următorul: „PSD te vrea sărac și dependent de partid. În 26 mai mergem la vot!”. Călin Dobra consideră că mesajul, asumat ulterior de senatorul Nicu Fălcoi, este o strategie greșită din punct de vedere electoral și o tentativă de denigrare. „PSD Timiș s-a prezentat întotdeauna în fața oamenilor, prin diversele căi de comunicare, cu proiecte sustenabile de dezvoltare. Credem că orice opinie trebuie asumată de la bun început și susținută cu argumente reale. Le transmit, pe această cale, celor din USR faptul că timișenii nu agreează comportamente penibile de denigrare și folosindu-le nu vor avea decât de pierdut în fața electoratului”, consideră președintele PSD Timiș.


Dobra spune că USR vrea să manipuleze electoratul

La fel ca liderul național, Liviu Dragnea, și Dobra precizează că nivelul de trai al românilor este tot mai bun, iar ce face USR Timiș este o manipulare. „Pe de-o parte, le înțeleg «neplăcerea» adusă de PSD prin faptul că își respectă promisiunile față de români, care fac parte din măsurile actualului Program de Guvernare. Însă, pe de altă parte, dacă și cei din USR sunt români și își iubesc țara, nu înțeleg de ce sunt supărați pe faptul că românii au salarii și pensii mai mari și condiții tot mai bune de trai. Totuși, este trist faptul că USR încearcă să prostească o țară întreagă prin gesturi atât de mici și penibile de manipulare, însă ei nu știu faptul că poporul român a fost și va fi mereu un popor înțelept și care nu se lasă păcălit de un grup neînsemnat de oameni”, a precizat Dobra.

Pesedistul consideră că în campania pentru alegerile europarlamentare, fiecare partid ar trebui să prezinte ce vrea să facă pentru cetățeni. „Și pentru că suntem în prag de campanie electorală, doresc să transmit un mesaj clasei politice: stimați colegi politicieni, haideți să prezentăm oamenilor, la modul cel mai real, ce am făcut și ce putem și vrem să facem pentru comunitatea pe care o reprezentăm!”, a conchis Călin Dobra.