Se reiau jocurile din play-off. SCM Poli primește vizita celor de la Dunărea Călărași

După pauza prilejuită de programul echipei naționale, SCM Poli reia partidele din Seria A a play-off-ului cu un meci acasă cu Dunărea Călărași. Alb-violeții nu vor putea conta pe Marius Sadoveac, care este accidentat și care nu a mai putut onora nici convocarea la echipa națională.

Antrenorul Pero Milosevic speră ca Orbovic să se descurce singur pe postul de inter dreapta. „Pentru noi e un meci la fel ca toate din campionat. Ne dorim să câștigăm, să luptăm. Trebuie să jucăm bine în atac și în apărare. Îi respectăm pe cei de la Călărași, sunt o echipă bună. Au demonstrat anul acesta că au jucat bine. Trebuie să fim concentrați pe teren. Dacă vom juca așa cum am jucat în ultimul meci de pe teren propriu cu CSM București, vom obține o victorie clară. Depinde mult de cum va începe jocul. Constanța are un avantaj acum de a ajunge în finală. Iar noi, Călărași și CSM ne batem pentru locul doi. Pe noi ne interesează să continuăm să jucăm bine. Noi suntem obișnuiți să jucăm cu presiune și am răspuns bine în Cupă, cu Baia Mare, la Bacău, când aveam nevoie de victorie. Pentru noi e presiune să jucăm și semifinala. Sunt jucători care dau randament mai bun fără presiune”, a declarat antrenorul.

Căpitanul Cristi Fenici spune că timișorenii nu se vor culca pe o ureche după câștigarea Cupei României. „Am intrat în acest play-off fără puncte, ceea ce consider că e nemeritat și e un dezavantaj în lupta pentru a lua o medalie. Părerea mea e că e foarte greu să mai ajungem la primul loc în grupă. Dar pentru locul doi avem șanse. Vrem să câștigăm toate meciurile de acasă și, de ce nu?, să câștigăm și la Călărași și la CSM. E un sistem nou. Nu ne avantajează, pentru că am intrat fără puncte și cu echipe destul de bune. Acum, noi vrem să jucăm la fel de bine în continuare și să câștigăm următorul meci, cu Călărași de acasă. Și cu presiune și fără, noi intrăm în teren să câștigăm. Ne dorim să terminăm în campionat cât mai sus. Cu câștigarea Cupei nu ne-am oprit. Mai avem meciuri de jucat și sperăm să câștigăm cât mai mult”, a precizat Fenici.

Partida dintre Poli și Dunărea începe miercuri la ora 17 și nu e televizată.