Timișenii își fac concediul la Colț de Rai! Peisajul natural din Dognecea atrage turiști și în pandemie

Complexul Colț de Rai din Dognecea este locația favorită a timișenilor care caută o evadare într-un cadru natural deosebit! Serviciile excelente, sistemul de vouchere de vacanță și prețurile orientate către nevoile clientului sunt rețeta prin care Colț de Rai își atrage turiștii și luptă cu limitările impuse de pandemie.

Turismul regional funcționează în Banat, Colț de Rai având o cotă de aproximativ 80% dintre clienți din județul Timiș. Persoanele care trec pragul sunt atrase de prețurile avantajoase, dar și de funcționarea sistemului de vouchere de vacanță. Restricțiile impuse de Guvern pentru a preveni răspândirea coronavirusului s-au resimțit din cauza diminuării capacității. „Am micșorat numărul de persoane care pot intra la noi în complex. Am distanțat șezlongurile și automat au devenit mai puține locuri decât aveam până acum. Acest lucru se reflectă în încasări. Nu ne permit să mergem la capacitatea pe care am avut-o și am diminuat-o mult pentru ponton și terasă. Toată activitatea este diminuată.”, a declarat antreprenorul Remus Rof pentru Express de Banat.

Lacul cu Nuferi și pădurile de brazi care au bucurat atâția turiști de-a lungul timpului încă așteaptă oamenii care își doresc o evadare în natură. Pensiunea oferă în continuare servicii de calitate la standarde europene, meniuri tradiționale pentru toate gusturile și zona de agrement.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100


untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/