Timişeni veniţi la Reşiţa în căutare de băutură gratis

Doi bărbați din județul Timiș au intrat în vizorul polițiștilor cărășeni după ce ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice dintr-un supermarket de pe raza municipiului Reșița.

Pentru doi bărbați din județul Timiș, deplasarea în orașul reședință al județului Caraș-Severin nu a fost una tocmai de bun augur și asta pentru că, marți, 28 ianuarie, ora 15.27, surprinși de agenții de pază ai unui supermarket reșițean, după ce ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice, la fața locului a fost solicitată atât intervenția jandarmilor, cât și a polițiștilor cărășeni.

În urma verificărilor efectuate de organele abilitate se pare că, inițial, aceștia ar fi sustras trei sticle de șampanie, fără a fi observați de agenții de pază, pe care le-ar fi dus în autoturismul aflat în parcarea supermarketului din cartierul Govândari. Cum nu ar fi fost de ajuns, bărbații s-au întors în magazin de unde ar mai fi sustras alte cinci sticle de același fel, moment în care au fost surprinși de personalul magazinului.

Prejudiciul cauzat prin săvârșirea faptei, în valoare de peste 2.000 de lei, a fost recuperat și restituit reprezentanților societății comerciale, însă se pare că ghinionul nu a încetat să-i urmărească pe cei doi bărbați, în vârstă de 30 și 48 de ani, unul din Remetea Mare, celălalt din Recaș, deoarece polițiștii au stabilit că cei doi s-ar fi deplasat, din județul Timiș până în Reșița, cu un autoturism, posibil cu numere de înmatriculare false, fapt pentru care, până la finalizarea cercetărilor, s-a luat măsura indisponibilizării autoturismului.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, față de cei doi bărbați fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

tmc 640