Prefectura Caraș-Severin, un exemplu de caracter (temporar) în România bunului simț!

Numită prefect al județului Caraș-Severin în decembrie anul trecut, pentru că are o experiență de 27 de ani în instituție, pentru că a mai îndeplinit cu succes funcția de reprezentant al Guvernului în județ și pentru că e o adevărată profesionistă, Florența Albu nu mai e bună astăzi nici măcar pentru funcția de subprefect!

Florența Albu s-a declarat copleșită de onoarea trăită la a doua învestitură a sa în funcția de prefect al județului Caraș-Severin. Și asta pentru că ceremonia a avut loc în prezența ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. A spus că trăiește un moment special, sacru chiar. Numirea Florenței Albu a avut „caracter temporar”, așa cum a citit din Monitorul Oficial chiar ministrul Vela. Temporar, se zvonea la vremea aceea și s-a confirmat acum, înseamna până când liberalul Cristian Gâfu își câștiga statutul care să-i permită să ocupe o astfel de demnitate publică. Avocatul și-a rezolvat dosarul angajându-se pentru o scurtă perioadă, câteva săptămâni, în Primăria Slatina Timiș. Acum, îndeplinind condițiile de a fi prefect, premierul Orban și ministrul Vela au dat cu bățul pe hârtie, astăzi urmând să aibă loc înscăunarea oficială. 

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Într-o Românie în care liberalii vorbesc despre depolitizarea instituțiilor statului și despre reducerea numărului funcționarilor publici, mai ales a funcțiilor de conducere din acestea, Instituția Prefectului Județului Caraș-Severin va avea începând de astăzi nu unul, ci doi subprefecți. Unul de la ALDE, altul de la PMP. Ioan Anton Paulescu și Adriana Sărăor. În mod categoric, nu e nicio recompensă pentru cele două partide după ce au ajutat PNL să ajungă la putere, e doar o coincidență. Cum nimeni nu spune că avocatul Gâfu nu va fi un prefect foarte bun. Aici e vorba însă despre Instituția Prefectului și despre Florența Albu. În România bunului simț, caracterul mai degrabă lipsește, nu e temporar!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/