Țigările cresc, mai nou, pe câmp! Vezi declarația halucinantă a unui tânăr prins cu sute de pachete!

explo 1000x200

Sute de pachete de țigări au fost oprite la granița de vest a României. Poliţiştii de frontieră din Moldova Veche au oprit un bărbat care încerca să aducă țigările în țară cu mașina personală, motivând că le-a găsit pe câmp.

Aflat în misiune noaptea trecută pe raza localității Baziaș, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche a oprit în trafic pentru control un autoturism marca Ford Escort, condus de un cetăţean român, în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. „În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii 500 pachete de ţigări marca Marble, netimbrate, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă. Acesta a declarat că a găsit ţigările pe câmp şi intenţiona să le predea autorităţilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, inspector de poliție Petre Nicola.

Ţigările, în valoare de 5.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.