UPDATE. Bărbatul din Oravița, dat dispărut, s-a întors acasă după o săptămână!

Un nou caz de dispariție este anchetat de polițiștii din Oravița. Un bărbat de 51 de ani este căutat de autorități. Familia nu mai știe nimic despre el de mai bine de o săptămână.

Polițiștii din Oravița au fost anunțați ieri că un bărbat de 51 de ani a dispărut încă din data de 28 noiembrie. Costică Tudosi are 1,65 metri, fața ovală, ochi căprui, păr cărunt. La data dispariţiei, bărbatul purta pantaloni de culoare maro, geacă din piele de culoare maro, iar în picioare avea pantofi negri.

Potrivit unor informații neoficiale, bărbatul nu are un domiciliu stabil. Se pare că își vizita destul de des fratele, care locuia în zona autogării. Cauza probabilă a dispariției o reprezintă neînțelegerile cu fratele său.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

UPDATE, 8 decembrie, ora 11.00

Bărbatul a revenit ieri în Oravița. Acesta le-a spus polițiștilor că a plecat voluntar în data de 28 noiembrie și că în tot acest timp a fost internat în Spitalul Județean din Timișoara pentru unele investigații medicale.

În perioada în care a lipsit, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a suferit traume fizice sau psihice.