Apă curentă și grupuri sanitare modernizate pentru trei școli din Oravița

explo 1000x200

Vești bune pentru trei școli din Oravița care au fost incluse într-un program de reabilitare în vederea obținerii autorizației de funcționare sanitară de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în cadrul Programului de Dezvoltare Locală.

Două structuri ale Școlii Gimnaziale „Romul Ladea”, Școala Primară și Grădinița din Broșteni și Școala Primară și Grădinița din Brădișoru de Jos, precum și o structură a Liceului Tehnologic „Mihai Novac”, respectiv Școala Gimnazială nr. 3, au fost incluse în proiectul de reabilitare în vederea autorizării sanitare în cadrul Programului de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

În clădirile instituțiilor de învățământ urmează să fie reabilitate spațiile sanitare, precum și alimentarea acestora cu apă curentă. Conform documentului transmis de Instituția Prefectului Caraș-Severin, Primăria orașului Oravița trebuie să transmită ministerului de resort documentele justificative pentru a obține finanțarea, contractul de finanțare urmând să fie semnat până la sfârșitul acestui an.