Balul bobocilor 2016, călătorie în timp și invitat special surpriză!

Anul acesta, petrecerea bobocilor de la universitatea reșițeană va fi cu siguranță una memorabilă. Și asta nu doar pentru că probele vor fi inedite, ci și pentru că invitatul special rămâne surpriză.

Liga Studenților din Universitatea „Eftimie Murgu” a pregătit o petrecere specială pentru bobocii din acest an. În această seară, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Reșița, scena va fi magică. Și asta pentru că cei care vor urca pe ea se vor întoarce în timp, tema balului fiind „Back in time”. Bineînțeles, nu va lipsi proba de dans, dar vor exista și probe inedite, de genul „Ce spun studenții”.

Vor evolua, în fața publicului, artişti din Reşiţa (Vinyl Band, GST), precum şi tineri talentaţi (dansatori de la Magnum Team Reşiţa, Marius Tripe) pe care Liga încearcă să îi promoveze în rândul comunităţii. Chiar dacă în anii trecuți Liga Studenților încerca să atragă publicul prin nume mari care urcau pe scenă, în acest an tocmai atracția serii va fi una surpriză. Organizatorii au ales să nu dezvăluie numele celui sau celei care este, de fapt, cap de afiș.

Balu-Bob-2016site