Ambiție și determinare! „Gașca nebună” a plecat la Suceava!

Echipa de handbal a Reșiței a plecat în această dimineață spre Suceava, pentru un nou meci în Liga Zimbrilor. Întâlnirea este programată vineri, de la ora 18:00.

Puținii seniori rămași în lotul echipei reșițene, dintre care câțiva ieșiți de puțin timp din vârsta junioratului, la care se adaugă și trei juniori de la Academia HC Adrian Petrea Reșița, strâng rândurile în aceste momente delicate, pentru a duce mai departe proiectul în care ar putea să creadă tot mai mulți concitadini.
„Meciul de la Suceava îl consider mai dificil decât cel cu Odorheiul, prin prisma faptului că Suceava este una dintre echipele cu care considerăm că vom fi în play-out. Din punctul acesta de vedere, ar fi o presiune mai mare, dar ținând cont de situația noastră, nu cred că ar trebui să existe așa ceva”, a spus Mihai Rohozneanu.

„Vreau să le mulțumesc lui Mișa și tuturor colegilor care au rămas aici și ne-am înhămat cu toții la acest nou proiect, la această perioadă din cariera noastră. După mobilizarea de la Odorhei, urmează un meci greu la Suceava. Avem nevoie de punctele astea și pot să spun că dacă vom avea aceeași dăruire și determinare de la Odorhei, cu siguranță vom pune mari probleme echipei sucevene”, a spus portarul Andy Sămînță.

La Suceava nu va juca Sebastian Pârvan, accidentat în meciul de la Odorhei. În schimb, va reintra Marius Bahan după cele două etape de suspendare și e posibil ca pe teren să-și facă apariția și pivotul Mihail Huta, revenit după o accidentare. În privința juniorilor, a apărut o modificare față de formula de la Odorhei, în locul lui Patrick Mustață a fost convocat Snezan Radosavlevici, alături de Antonio Gîrban și Denis Barbu.
Partida CSU Suceava – HC Adrian Petrea Reșița va avea loc vineri, de la ora 18:00, și va deschide etapa a 15-a din Liga Zimbrilor.