Ţigări de 600.000 de lei, confiscate „dintr-un foc“!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au descoperit şi confiscat dintr-un automarfar Mercedes 1.200.000 de țigarete de contrabandă. Cele 60.000 de pachete de ţigări au fost evaluate la aproximativ 600.000 de lei.

Astăzi, 12 noiembrie, la ora 4.30, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic pentru control, în apropierea municipiului Timișoara, lângă Dumbrăviţa, un automarfar marca Mercedes, înmatriculat în judeţul Suceava.


„Existând suspiciuni cu privire la operațiunea de transport efectuată, şoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, şi mijlocul de transport au fost duşi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara pentru efectuarea de verificări. În urma controlului amănunţit efectuat asupra camionului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă“, informează inspector principal de poliţie Petre-Ionuţ Nicola, purtător de cuvânt al ITPF Timişoara.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor. Cercetările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

banner 1000 x 100 hd