Romario Benzar și Vlad Dragomir încep antrenamentele sub comanda lui Contra și Rădoi

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Naționalele de seniori și tineret ale României au sunat adunările la București pentru jocurile de săptămâna aceasta. În fiecare dintre cele două echipe, pregătite de Cosmin Contra, respectiv Mirel Rădoi, se află câte un jucător născut în Timișoara. 

Naționala mare a făcut deja duminică seara primul antrenament sub comanda lui Cosmin Contra. La prima ședință de pregătire au fost prezenți 15 jucători, iar cei care au mai avut meci se vor alătura lotului luni dimineața. În acest caz este și fundașul dreapta Romario Benzar, de la FCSB, care duminica a jucat în derby-ul cu Dinamo. Timișoreanul a resimțit probleme pe finalul meciului, dar a terminat jocul în teren. Naționala lui Contra mai are de jucat două meciuri din Liga Națiunilor. Sâmbătă seara, la Ploiești, cu Lituania, iar marți, la Podgorica, cu Muntenegru.

În ceea ce privește naționala de tineret, reprezentativa U21 are reunirea programată luni. Este convocat timișoreanul Vlad Dragomir, acum jucător în serie B, la Perugia. Mijlocașul central nu a fost singurul timișorean de pe lista inițială a lui Mirel Rădoi. Selecționerul îl convocase și pe atacantul Andrei Sîntean, din Cehia, dar jucătorul s-a accidentat. Naționala U21 va juca joi seara, de la ora 19, un amical cu Belgia, la Cluj.

untitled design set 970x90 px

Sursă foto: sport.ro

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/