Tichetele de masă pentru persoanele vaccinate, distribuite de Primăria Timișoara

explo 1000x200

Primăria Timișoara informează că distribuie tichetele de masă în valoare de 100 lei persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă împotriva Covid-19, începând de joi. Mai precis, sunt patru locații de la care pot fi ridicate aceste tichete.

Persoanele care s-au vaccinat cu schema completă împotriva Covid-19 pot primi tichetele de masă în valoare de 100 lei prin Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara. Potrivit reprezentanților instituției, tichetele au fost preluate miercuri, iar începând de joi, pot fi și distribuite din patru locații.

Și anume, de la Serviciul beneficii sociale, aflat pe B-dul Regele Carol I, nr. 10, de luni până vineri, între orele 08.00 – 18.00, de la Centrul de recuperare Podul Lung, situat pe str. Cornelia Sălcianu, nr. 17, de luni până vineri, între orele 08.00 – 18.00, de la Complexul de servicii Sfântul Nicolae, aflat pe str. Platanilor, nr. 2, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00 și de la Centrul de incluziune socială, situat pe str. Cernăianu, nr. 31, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00.

Persoanele imobilizate din Timișoara care au fost vaccinate la domiciliu de echipele mobile, vor primi acasă tichetele de masă, fiind distribuite prin angajații direcției.

Tichetele de masă se vor distribui doar titularilor acestora, personal, pe baza cărții de identitate în original și a adeverinței de vaccinare. Pentru cei care nu dețin adeverința de vaccinare, aceasta poate fi descărcată de la www.adulti.renv.ro. Pentru beneficiarii acestor tichete, care au domiciliu în județul Timiș și care au fost vaccinați prin echipele mobile, primăriile de care aparțin sunt rugate de urgență să apeleze Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara la numărul de telefon 0356 416050 pentru a programa ridicarea lor nominală prin reprezentant și a le distribui destinatorilor”, a informat Primăria Timișoara.

La expirarea unei perioade de șase luni de la data vaccinării cu schema completă, tichetele neridicate nu mai pot fi predate.

banner 970 x 250