Tichete sociale de 20.000 de lei pentru cei mai săraci reșițeni!

Administrația locală a inițiat un proiect de hotărâre prin care locuitorii cu probleme sociale ai Reșiței să primească tichete, care pot fi folosite sub forma bonurilor de masă.

Valoarea unui tichet este de 50 sau de 100 de lei, în funcție de numărul de persoane. „Un proiect susținut de mine este cel care vizează acordarea de tichete sociale pentru persoanele afectate de sărăcie. Este vorba despre tichete de 20.000 de lei, iar această sumă se va acorda  în 2 tranșe: cu ocazia Zilelor Reșiței și înainte de sărbătorile de iarnă. Anul trecut a fost prima dată când am acordat aceste tichete sociale pentru această categorie, a persoanelor defavorizate. Suma se împarte: 50 de lei dacă e vorba despre o persoană, 100 de lei pentru două persoane. Pot fi folosite ca bonurile de masă, a declarat primarul Mihai Stepanescu, în urma celei mai recente ședințe de Consiliu Local.

Comments

 1. gigi says:

  Si acuma asteptam comentariile fara numar ale lingailor in care se arata cat de grozav este acest Primar prin faptele sau marinimoase, cand in realitate tot ceea ce face este sa acorde mita electorala persoanelor defavorizate si foarte usor de influentat in acordarea votului. Si tot prostii si tampitii vor merge sa voteze, fiindca au mancat 3 mici moca la zilele Resitei asta in timp ce desteptii nu vor merge de scarba la vot si mai mult vor lua drumurile strainatatii.
  Aceleasi metode PSD-iste,comuniste de fapt, dupa 26 de ani de la Revolutie- oare cand ne invatam minte sa nu mai punem botul?! probabil in Resita, NICIODATA

 2. dani says:

  LOCURI DE MUNCA, NU POMANA! Cat de greu e sa intelegi asta, domnule primar si ceilalti care-s pe langa tine? Ne jignesti inteligenta, nu vezi ce se intampla? Ne crezi prosti sau inculti? La pensie ne dai tot tichete? Ce facem in restul zilelor?

 3. dorin says:

  Tichetele sociale se folosesc ca formă de sprijin pentru persoanele defavorizate, liberalilor pupincuriști de deputați, și este o formă de asistență socială utilizată în toate orașele civilizate. Autoritățile locale au obligația de a sprijini aceste persoane defavorizate. Teama că nu veți ajunge la putere vă irită la culme. Vă este frică de Stepanescu? De ce vă este frică nu scăpați.

 4. cititor says:

  Dorine, smenarule, de fapt cel mai mare lingau esti tu!Este normal sa se acorde aceste ajutoare, dar de ce trebuie sa apara neaparat si poza “facatorului de bine”(ca si cum EL a adus bani de acasa)?Vad ca ceva scoala ai, stii sa scrii, dar…degeaba, daca esti asa supus!!

 5. cititor says:

  P.S. Poza, in alte publicatii!

 6. Podsekalnikov says:

  :)))) si uite asa populatia Resitei poate participa cu succes la concursul ,,oglinda oglinjoara cine e cea mai credula din tara?” tichete + serbarile resitei = love