Ți-ai cumpărat apartament în noile blocuri de pe Torontalului? În curând vei beneficia și de transport în comun în zonă

Zona de nord-est a Timișoarei, mai precis, calea Torontalului, se dezvoltă într-un ritm alert în ultimii ani atât în ceea ce privește afacerile, cât și cartierele rezidențiale. Tocmai de aceea, primarul Nicolae Robu promite o nouă linie de transport în comun pentru traseul pe care deocamdată circulă doar Express 6, un autobuz cu frecvență redusă.

În zonă se va face și un sens giratoriu, în dreptul intersecției cu strada Grigore Alexandrescu. Cei de la STPT caută soluții. „E în termen ca până la sfârșitul acestei luni să se găsească o soluție. Fie se prelungește linia Express, fie troleibuzul. Neavând giratoriu la ora actuală, e un pic mai greu cu întoarcerea. Dar la orice se găsesc soluții. Trebuie să se găsească soluții. Noi trebuie să susținem dezvoltarea orașului.”, a spus, despre acest aspect, primarul Nicolae Robu.

În prezent, linia Express 1 vine de pe calea Torontalului, dar virează prin fața Pieței Verzi spre calea Aradului. Troleibuzul 18 trece tot prin fața Pieței, dintre Aradului spre Torontalului, la capătul cartierului Bucovinei. Pe calea Torontalului se dezvoltă, printre altele, proiectele imobiliare Vox Vertical Village și X-City Towers.

Sursa foto: remax.ro