The show must go on! Sufleorul Teatrului Național din Timișoara a jucat într-o reprezentație la Galați, fără nicio repetiție!

po 1000x100px (3)

Sufleorul Judith Buzoianu a salvat spectacolul „Frații”, primul al Teatrului Național din Timișoara, în colaborare cu Florin Piersic Jr. Piesa după textul lui Dave Williams a fost cât pe ce să nu se joace sâmbătă, la Teatrul „Fani Tardini” din Galați, dar locul unuia dintre actori a fost luat de cea care are sarcina de a le șopti celor de pe scenă replicile, deși nu făcuse nicio repetiție!

Sâmbătă seara, unul dintre actori nu a putut urca pe scenă, deși 300 de spectatori își ocupaseră deja locurile. În nota cunoscutului „The show must go on”, organizatorii spectacolului creat de Florin Piersic Jr. și-au asumat decizia ca sufleorul Judith Buzoianu să urce pe scenă în rolul lui Wally Conley, alături de cei trei actori ai fraților din piesa de teatru: însuși creatorul spectacolului, Matei Choariu și Marko Adzic. „A fost o situație aparent insurmontabilă. Am avut un moment în care am fost convins că spectacolul nu se mai poate juca, date fiind condițiile. Totul i se datorează lui Judith Buzoianu, care, practic, a salvat seara. Publicul a fost foarte entuziasmat”, a punctat Florin Piersic Jr.

Deși spectacolul a durat trei ori, sufleorul a făcut față cu brio, fără nicio repetiție prealabilă. „Sâmbătă seară, la Galați, a avut loc o adevărată lecție de profesionalism: calitatea umană deosebită a profesionistului care iubește scena, sufleorul cu studii de actriță, a făcut ca spectacolul să aibă loc. Fără nicio repetiție. Din pasiune, din profesionalism. Iar toată echipa artistică și tehnică, alături de Florin Piersic Jr., s-au aruncat în această încercare. Sunt foarte mândră de Judith Buzoianu și de toți membrii echipei care au continuat, alături de public, expediția prin noua reprezentație. Mulțumesc tuturor, precum și Teatrului «Fani Tardini». Teatrul Național din Timișoara este compus din angajați și colaboratori, de 13 ani luptând pentru fiecare etapă din cariera sa. Acum se dovedește din nou că este justificat efortul Teatrului Național din Timișoara de a păstra atât angajații, cât și colaboratorii, de a le oferi atât șanse, cât și drepturi egale, deoarece pasiunea pentru profesie și profesionalismul sunt criteriile cele mai importante”, a precizat Ada Hausvater, managerul Teatrului Național din Timișoara.

banner 1000 x 100 hd

Comedia neagră „Frații” prezintă povestea a trei frați cu personalități total diferite: Frank, Petre și Wally, obligați timp de zece ani să petreacă un weekend pe an împreună, înainte de a afla testamentul tatălui lor.

03 britannia 1000 x 100 gif