Teste pentru toată lumea și aparate respiratorii made in Romania!

untitled design set 970x90 px

Cazurile de coronavirus în România se înmulțesc pe repede înainte, multe dintre ele reprezentând pacienți internați în spitale despre care nu a știut nimeni că sunt infectați. În acest context, pentru a elimina orice pericol, Partidul Mișcarea Populară solicită premierului Orban testarea tuturor persoanelor care prezintă un risc cât de mic.

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Eugen Tomac, a cerut premierului Ludovic Orban o verificare la sânge a tuturor persoanelor care pot reprezenta un pericol în momentul de față. PMP solicită ca toate persoanele care se află acum în izolare, precum și cele din carantină să fie testate pentru a elimina orice risc. Potrivit ultimei raportări a Grupului de Comunicare Strategică de astăzi, de la ora 13.00, asta ar presupune utilizarea a circa 150.000 de teste.

Totodată, pe modelul fabricilor de confecții care produc acum măști și combinezoane pentru a ajuta mediul sanitar, PMP solicită ca Ministerul Economiei să ceară industriei autohtone să producă aparate respiratorii pentru tratamentul oamenilor infectați cu coronavirus, cunoscut fiind faptul că sistemul medical românesc se confruntă cu o lipsă acută de aparatură adecvată.

În prezent, în spitalele din România există 2.653 de paturi ATI și 1.361 ventilatoare mecanice.

Numărul românilor îmbolnăviți a depășit deja 900.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/