Luminița Jivan și Ionuț Chisăliță donează 50% din indemnizaţiile de parlamentari pentru echipamente medicale

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Parlamentarii PSD au hotărât astăzi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului, să renunțe la jumătate din valoarea indemnizațiilor!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că banii vor merge înspre achiziţia de echipamente medicale, în contextul epidemiei de coronavirus. „Am avut o şedinţă video cu toţi colegii din teritoriu. Mă bucur că toţi au înţeles că în această perioadă trebuie să fim solidari. Toţi parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgenţă de echipamente medicale de maximă necesitate”, a anunțat, la finalul ședinței, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

1000x100 (4)

Acesta a făcut un apel şi către preşedintele Iohannis şi Guvern să trimită teste către spitale. „Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Sunt judeţe care ne-au spus că sunt mulţi oameni care au ieşit din carantină şi nu au fost testaţi! Este foarte grav. De aceea fac un apel către Guvern şi către preşedintele Iohannis din partea primarilor şi preşedinţilor de CJ, să trimită urgent teste către spitale”, a mai spus Ciolacu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/