TERMOCONSTRUCT – Soluția perfectă pentru firma și locuința ta

1000x100 resita 02

Moft sau tendință? Oricum privim această situație, amenajarea firmelor sau locuințelor este o necesitate care nu a făcut altceva decât să dezvolte ramura firmelor de materiale de construcții, o creștere semnificativă pentru România ultimilor ani. Din dorința tot mai evidentă a românilor de a-şi personaliza spaţiul locativ și mai ales de a demara lucrările la începutul primăverii, cea mai dinamică firmă de pe piața de retail și distribuție a materialelor de construcții din județele Timiș, Arad și Caraș-Severin vine în ajutorul acestora.

Cu un efectiv de peste 80 de angajați, firma ce activează din anul 2007 are 11 magazine și depozite proprii situate în Reșița – în Govândari și în Muncitoresc, Timișoara – Sânandrei, Gătaia, Arad – Pecica, Anina, Bocșa, Oțelu Roșu, Răcășdia, Caransebeș – în cartierul Pipirig și Calea Orșovei – precum și un mare număr de magazine partenere. Termoconstruct se situează pe unul dintre primele locuri în distribuția și comercializarea materialelor de finisaje și construcții.

Firma distribuie materiale de construcții în județele Caraș-Severin, Timiș și Arad prin intermediul rețelei de agenți de vânzări, având ca parteneri atât firme de construcții și finisaje, cât și depozite și magazine specializate. De asemenea, Termoconstruct furnizează o gamă de peste 10.000 de produse în oferta curentă.

publicitate tmc 640

Cu ce se ocupă Termoconstruct? Execută lucrări de construcții, șarpante, acoperișuri, instalații sanitare, termice, electrice, canalizări, izolații termice la blocuri și construcții civile. Peste 70% din termoizolațiile realizate în Reșița și Bocșa sunt rezultatul muncii echipelor de meseriași ai firmei Termoconstruct. Printre clienții cei mai semnificativi se numără Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, Casa de Cultură din Caransebeș, Casa de Cultură din Anina – acestea fiind monumente istorice.

publicitate Timisoara banner maxagro