Hidroconstrucția nu-i poate oferi cadoul promis lui Felix Borcean de ziua lui

Hidroconstrucția Caransebeș nu se poate ține de cuvânt, astfel că nici primarul Felix Borcean nu-și poate păstra promisiunea că tronsonul de pe strada Țarinei va fi gata până în 12 aprilie, de ziua lui. 

Cauza ar fi că abia acum se poate achiziționa mixtură asfaltică, spune primarul Felix Borcean, care mai adaugă că tronsonul este momentan betonat, deși la fața locului nu este decât pământ cu piatră:

„Hidroconstrucția va executa lucrările respectând procedura de refacere a tronsonului, mai întâi cu materialul dislocat la vremea respectivă, când s-a săpat pentru introducerea conductelor. În zilele următoare se va achiziționa asfalt și se va trece la asfaltarea tronsonului, omogen, să nu mai existe porțiuni de beton sau asfalt. Intenția noastră este să arate cât mai bine. Este cuprinsă în acest program de asfaltare porțiunea de la sensul giratoriu până la Poliție”, menționează edilul orașului, Felix Borcean.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primarul Caransebeșului ne-a vorbit și despre lucrările care se efectuează în zona „Trei Colonei”:

„Am fost la fața locului, este o lucrare mai complexă. Este forte greu de lucrat pentru că există un strat de ciment de 20 de cm, pământul de sub acest ciment tot se surpă și este greu de tasat, de introdus țevile și toate acestea necesită timp și din această cauză durează mai mult. Dar mă bucur că s-a lucrat înainte de sărbătorile pascale și seara târziu, pe întuneric, ceea ce demonstrează că și constructorul dorește să termine lucrarea în zonă, pentru că este deranjant pentru toată lumea, fiind o arteră foarte circulată”, a mai precizat Felix Borcean.

publicitate si promovare online banner maxagro