TERMOCONSTRUCT – Amenajări și Construcții

Termoconstruct activează din anul 2007 și este în prezent cea mai dinamică firmă de pe piața de retail și distribuție a materialelor de construcții din județele Timiș, Arad și Caraș-Severin.

Cu un efectiv de peste 80 de angajați, firma are 11 magazine și depozite proprii situate în Reșița – în Govândari și în Muncitoresc, Timișoara – Sânandrei, Gătaia, Arad – Pecica, Anina, Bocșa, Oțelu Roșu, Răcășdia, Caransebeș – în cartierul Pipirig și Calea Orșovei – precum și un mare număr de magazine partenere. Termoconstruct se situează pe unul dintre primele locuri în distribuția și comercializarea materialelor de finisaje și construcții.

Firma distribuie materiale de construcții în județele Caraș-Severin, Timiș și Arad prin intermediul rețelei de agenți de vânzări, având ca parteneri atât firme de construcții și finisaje, cât și depozite și magazine specializate. De asemenea, Termoconstruct furnizează o gamă de peste 10.000 de produse în oferta curentă.

Cu ce se ocupă Termoconstruct? Execută lucrări de construcții, șarpante, acoperișuri, instalații sanitare, termice, electrice, canalizări, izolații termice la blocuri și construcții civile. Peste 70% din termoizolațiile realizate în Reșița și Bocșa sunt rezultatul muncii echipelor de meseriași ai firmei Termoconstruct. Printre clienții cei mai semnificativi se numără Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, Casa de Cultură din Caransebeș, Casa de Cultură din Anina – acestea fiind monumente istorice.