Teribilismul tinerilor caransebeșeni produce pagube

Primarul Marcel Vela le atrage atenția celor care se dedau la ,,isprăvi” cu urmări costisitoare pentru administrația municipiului de pe Timiș și Sebeș că nu vor rămâne nepedepsiți. Mai mult, părinții tinerilor vor fi puși în situația de a plăti pagubele.

Ultima faptă de notorietate a fost ,,înspumarea” unei fântâni ornamentale, situație care are ca risc major deteriorarea sistemului de pompare a apei, a diuzelor și a alimentării cu apă a acesteia.

,,Înregistrăm un fenomen destul de interesant, în sensul că tineri din Caransebeș, în terebilismul și voinicia lor, produc unele pagube municipiului Caransebeș”, a spus primarul Marcel Vela. Edilul a avertizat că toate zonele sunt monitorizate video pentru ,,fenomene criminogene sau aspecte infracționale” și astfel de fapte, ce par copilărești, dar cu urmări grave, sunt depistate cu ușurință. Au fost descoperiți inclusiv tineri din București, în trecere prin Caransebeș, care au aruncat detergenți în fântâni.

leader board 728 x 90 px

,,La ultima ispravă sunt opt tineri pe care i-am găsit și familiile lor vor plăti pagubele. În trimestrul IV, dacă va continua acest fenomen sau aceste fapte reprobabile, necivilizate și incorecte față de cetățenii Caransebeșului, contribuabili la bugetul local, vom ajunge să instituim sancțiuni financiare sub formă de amenzi”, a precizat gospodarul-șef din Caransebeș.

Marcel Vela le recomandă celor care se distrează prejudiciind obiective ale municipiului să renunțe la prostul obicei, iar părinților să-şi supravegheze copiii, știind la ce se pot aștepta dacă aceștia se dedau la glume cu urmări grave.