Terenurile sintetice din Caransebeș, distruse! Primăria va face reparații

Terenurile de sport artificiale din cele două cartiere mari ale municipiului Caransebeș sunt într-o stare deplorabilă! Din vina constructorului? Din vina gugulanilor? Cert este că cea care va trebui să le repare este Primăria Caransebeș.

Potrivit șefului Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR), Vasile Megan, la ambele terenuri, atât cel din Pipirig, cât și cel din Balta Sărată, sunt necesare lucrări de reparații:

La terenul sintetic de la Școala Generală nr. 2 din cartierul Pipirig s-au deteriorat porțile de acces care vor trebui schimbate și este distrusă plasa de protecție, care și aceasta va fi înlocuită. Mai rău este la terenul din cartierul Balta Sărată unde a fost devastată poarta de acces, dar și plasele de protecție și porțile.”, ne-a declarat Vasile Megan.


Șeful SPIR a mai precizat că, deși Primăria Caransebeș a avut de la bun început un supraveghetor la cele două terenuri sintetice, copiii din cartiere nu respectă nicio regulă. După ce vor fi reparate cele două terenuri, vor fi păzite de câte un angajat al Primăriei.

1000x200 dacus 02

CITEȘTE ȘI:

Cele două terenuri sintetice din Caransebeș au o problemă de execuție! Felix Borcean: Constructorul nu a luat în calcul ninsori abundente!

publicitate si promovare online banner maxagro