Teren de fotbal pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați în zona Mircea cel Bătrân

Municipalitatea timișoreană anunță că s-a întocmit un studiu de fezabilitate pentru amenajarea unui teren de fotbal pe un teren de 4.000 de metri pătrați în zona Mircea cel Bătrân. Ofertele pot fi depuse până în 25 iunie, la ora 15.00, pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara. 

Pentru realizarea obiectivului, s-a aproximat un termen de 45 de zile și o valoare a studiului de fezabilitate de 54.000 de lei, fără TVA. Nicolae Robu spune că la capitolul amenajări sportive s-a prezentat deficitar din cauza mersului prost al lucrurilor în general la nivel național și din cauza problemelor ce apar inevitabil la nivel legislativ. Terenul pe care se construiește terenul are o suprafață totală de aproape 9.000 de metri pătrați, care vor fi folosiți pentru amenajările conexe.

„Vrem să amenajăm atât terenul propriu-zis ca suprafață de joc, cât și spațiile anexe, ținând cont de ghidul UEFA în privința acestor baze sportive. Vom avea sistem de irigare computerizat, se va face împrejmuirea terenului, se vor monta instalații electrice pentru nocturnă, se asigură securizarea, canalizare, gaz, toate condițiile normale bunului mers unui asemenea obiectiv. Vom amplasa și un minimum de tribune, să vedem părerea de la proiectanți în cadrul studiului de fezabilitate. Suntem deficitari la acest capitol. Facem acum, prin investiții”, spune Nicolae Robu.