Provocare pentru Alin Nica și Călin Dobra! Președintele USR propune un pact pentru Timiș

Pact pentru Timiș! Cristian Moș le propune contracandidaților pentru președinția Consiliului Județean Timiș să semneze un acord cu obiective asumate pentru dezvoltarea județului. Useristul arată cu degetul problemele din infrastructură și refuză orice scuze pentru lucrările nefinalizate.

Cristian Moș le propune un pact principalilor săi contracandidați la președinția CJ Timiș. Useristul consideră că proiectele de interes pentru județ trebuie să depășească interesele politice și îi provoacă pe Alin Nica și Călin Dobra să semneze un pact cu obiective asumate pentru dezvoltarea Timișului. „Având în vedere că sunt proiecte importante pentru Timiș, aș merge cu o provocare către liderii consilierilor județeni, către domnul Nica și domnul Dobra: să semnăm un pact cu anumite obiective strategice pe care să ni le asumăm toți trei că le vom implementa pentru Timiș. Să fie o linie pe care mergem pentru Timiș, pentru cetățeni. Oare domnul Dobra sau domnul Nica sunt de acord cu aceste direcții?”, a lansat provocarea candidatul USR pentru președinția Consiliului Județean Timiș.

Președintele USR Timiș crede că infrastructura trebuie să devină prioritară în planurile de dezvoltare ale județului. Moș spune că Timișul este prins în cercul vicios al studiilor de fezabilitate care nu au o finalitate reală și refuză orice scuză pentru legăturile cu autostrada neterminată și alte lipsuri ale drumurilor din județ. „Infrastructura este scheletul pe care se sprijină un stat. Toate țările civilizate au înțeles că trebuie dezvoltată în primul rând. Este, de fapt, sistemul nervos al unui stat. La noi nu se dezvoltă. Eu cred că nu avem nicio scuză că nu am dezvoltat până în clipa de față infrastructura. În județul Timiș, ne învârtim în jurul studiilor de fezabilitate sau oportunitate. Este o insultă la adresa cetățenilor să aștepți mai bine de trei ani să începi să îți faci datoria și munca pentru care ai fost ales. Nu avem nicio scuză să nu avem finalizate legăturile cu autostrada, să nu avem drumuri județene de calitate, să nu avem infrastructură, de exemplu, de biciclete”, a declarat Cristian Moș.