Se închide circulația în zona centrală a Timișoarei

Municipalitatea anunță că lucrările din zona centrală sunt aproape de a fi finalizate, iar pentru a termina eficient toate reabilitările, s-a luat decizia de a închide circulația în zona centrală pentru două zile, din 20 iunie, de la ora 7.00, până în 21 iunie, la ora 19.00. 

Drept urmare, Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide traficul rutier în intersecția Bulevardul Regele Ferdinand I cu Bulevardul Republicii, pentru execuția lucrărilor de asfaltare. Pentru evitarea blocajelor, șoferilor li se recomandă rutele ocolitoare. Pentru legătura dintre Bulevardul Republicii – Catedrala Mitropolitană – Piața Mărăști, traseul ocolitor poate fi: prin strada Jiul – Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Bulevardul Regele Ferdinand I – strada 20 Decembrie – Bulevardul I.C.Brătianu – strada Hector – Punctele Cardinale – Piața Mărăști. Pentru segmentul strada Paris – Bulevardul Republicii (Gara de Nord), traseul recomandat este prin strada Piatra Craiului – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Splaiul N. Titulescu – str. Jiul – Gara de Nord. Mijloacele de transport în comun pe aceste rute vor avea traseul deviat și este util să urmăriți aplicațiile de transport, precum și anunțul STPT.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza sub trafic.  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, transmit cei de la Biroul de Transport PMT.