Terasele se vor deschide de luni şi la Timişoara. Ce facilităţi le pregăteşte Primăria patronilor?

De luni se vor deschide terasele şi la Timişoara, conform hotărârii luate pe plan national. Nicolae Robu a menţionat că nu a venit cu alte restricţii pentru cei care doresc să iasă la terase, în afara celor deja instituite.

Într-o declaraţie anterioară, Robu vorbea despre sprijinul pe care se gândeşte să-l acorde proprietarilor de terase în această perioadă. Primăria lucrează acum la un plan de facilităţi fiscale pentru anul în curs, care va fi supus aprobării Consiliului Local. Vorbim aici despre diminuarea taxelor pentru ocuparea domeniului public, diminuarea impozitelor, suplimentarea spaţiului, dar şi despre alte măsuri cu care să vină în sprijinul proprietarilor de terase.

În ceea ce priveşte restricţiile impuse, Robu contează pe profesionalismul decidenţilor la nivel naţional.

„Vom deschide terasele de luni, conform hotărârilor luate la nivel naţional şi se vor respecta toate regulile care au fost instituite în această privinţă. Noi nu vrem să facem restricţionări suplimentare. Trebuie să lăsăm lucrurile să meargă cât mai aproape de natural şi ne limităm la a lăsa în vigoare doar acele norme care au fost adoptate la nivel naţional. Contăm pe profesionalismul decidenţilor.”, a afirmat primarul Timişoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Totodată, Robu face apel la responabilitatea cetăţenilor, la precauţie şi la respectarea regulilor, pentru că, în caz contrar, ne vom întoarce de unde am plecat, spune primarul.

„Dacă va fi nevoie din mers evident că vom lua şi noi măsuri suplimentare. Eu fac un apel la cetăţeni să nu trateze cu lejeritate lucrurile nici în perioada următoare. Trebuie să fim precauţi, să nu ne aventurăm, pentru că altfel ne vom trezi că o luăm de la capăt cu interdicţii şi restricţii care sunt necesare într-un anumit context.”, a conchis primarul.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/