Primul concert în aer liber la Timişoara după relaxarea măsurilor. Cargo va cânta în Piaţa Libertăţii

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un concert cu maximum 500 de persoane va avea loc în weekendul viitor la Timişoara, primul după o perioadă îndelungată de restricţii. Anunţul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care a mai spus că îşi propune să dea semne timişorenilor de revenire la normalitate.

Iniţial s-au purtat discuţii cu trei trupe pentru a concerta în Piaţa Libertăţii: Phoenix, Pro Musica şi Cargo, dar în cele din urmă se pare că doar Cargo a acceptat invitaţia de a cânta în faţa timişorenilor.

„Vreau ca săptămâna viitoare să organizăm un concert în condiţiile reglementate, adică cu maximum 500 de participanţi care vor sta pe scaune, vom lua toate măsurile de împrejmuire a zonei, pentru că eu sunt convins că şi timişorenii aşteaptă semne de apropiere, de normalitate, de asemenea şi artiştii. Am luat legătura cu cele trei trupe menţionate şi singura disponibilă este Cargo. Aşadar, sâmbăta viitoare vom avea, în Piaţa Libertăţii, concert Cargo.”, a precizat Nicolae Robu.

promovare banner maxagro

Organizatorii asigură că toate măsurile antiCOVID vor fi luate, cu forţe de ordine prezente şi că va exista o monitorizare strictă. Prin acest eveniment se doreşte să se facă paşi de revenire la normalitate, dar cu precauţie.

Sursa foto: Timisoreni.ro

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/