Cadrele medicale din grădiniţe, detaşate în şcoli la Timişoara pe timpul examenelor naționale

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat că a dat aprobare astfel încât cadrele medicale din grădiniţe să fie detaşate în şcolile şi liceele unde se vor desfăşura pregătiri pentru examenele de capacitate şi bacalaureat.

„Trebuie să folosim personalul pe care îl avem, conform necesităţilor actuale. Toată lumea ştie că nu mai avem o activitate obişnuită în această perioadă şi totul se desfăşoară după normele, regulile şi conform dispoziţiilor date la nivel naţional, conexe toate pandemiei COVID-19.”, a comunicat primarul Timişoarei.

De asemenea, aceste cadre vor fi prezente în incinta unităţilor de învăţământ şi pe perioada examenelor. Robu a mai precizat că importantă este şi dotarea corespunzătoare a cabinetelor medicale aparţinând unităţilor de învăţământ.

Cuib de vise 1000x100

„Cabinetele medicale ale unităţilor de învăţământ au fost dotate cu materiale de protecţie pentru cadrele medicale, dar şi cu termometre non-contact pentru trierea epidemiologică a elevilor şi a tuturor celor care intră în zonă.”, a mai spus edilul.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/