Terase și grădini ideale. Au început reducerile la mobilierul de grădină, la JYSK Reșița

620x412 scaun de gradina gudhjem
1000x100 resita 02

Mijlocul verii este un moment numai bun pentru amenajarea sau completarea grădinii, balconului sau terasei, cu costuri cât mai mici, iar JYSK vine cu oferte atractive la produsele pentru amenajarea grădinii.

Mai avem câteva luni în care vremea va fi bună și ne vom putea bucura de spațiul exterior al casei, iar reșițenii care vor să își reamenajeze grădina vor găsi în magazinul JYSK Reșița, din City Center, strada IL Caragiale nr. 16, reduceri de până la 60% la mobilier de grădină.

O colecție pentru grădină inspirată de natură

Pentru această vară, JYSK propune o colecție pentru exterior inspirată de natură, împreună cu decorațiuni care urmează cele două trenduri ale anului 2023, BELONGING și RELEASE.

În colecția de anul acesta, compania a adăugat produse noi ,cu aspect natural și design modern, care se potrivesc cu tendințele scandinave actuale și oferă spațiului exterior un aspect mai primitor și mai relaxat.

Mobilierul de grădină și de terasă este variat și include seturi de terasă cu perne luxoase, rezistente la umezeală și ploaie, precum seturile ULLEHUSE și MORA, seturi de grădină cu mese și scaune din lemn de esență tare certificat FSC, aluminiu, oțel sau poliratan, șezlonguri, scaune lounge, măsuțe pentru balcon și terasă, balansoare, hamace. Tot mobilierul de grădină din lemn este certificat FSC®.

620 x 412 colectia de gradina jysk 2023

Cele mai atractive oferte

Cele mai atractive oferte la mobilierul de grădină ajung până la 60%.

De exemplu, scaunul pliabil NAGELSTI are o reducere de 60%. Scaunul este realizat din cadru de oțel și spătar și șezut din textilină, o țesătură rezistentă din plasă țesută din fire de poliester, rezistentă la decolorare, ușor de întreținut. Însoțit de o masă de bistro este perfect pentru balcon, deoarece se pliază și ajută, astfel, la economisirea spațiului. Alături de o masă de grădină, poate fi folosit pe terasă, pentru cei care vor să ia cina pe înserat sau să organizeze petreceri în grădină, cu prietenii.

Tot din categoria scaunelor de grădină, un bestseller din gama de grădină, scaunul GUDHJEM, are o reducere de 53%. Este disponibil în culorile negru sau natur, ușor de asortat cu orice masă de grădină, ușor de stivuit și depozitat.

publicitate tmc 640

620x412 scaun pliabil nagelsti

Pentru momentele de relaxare pe terasă, scaunul UBBERUP negru este unul dintre cele mai bine vândute produse din gama de grădină a companiei scandinave. Are un aspect foarte modern, o formă curbată atractivă, un cadru de oțel și spătar și șezut din corzi de poliratan. În ofertele de vară, produsul are o reducere de 53%.

În categoria de accesorii de grădină, veți găsi oferte la ghivecele de flori, umbrele și parasolare, lămpi solare sau perne de scaun. Ghiveciul HVEPS din polietilenă reciclată, cu o reducere de 63%, are un aspect modern, minimalist, și este ușor de integrat în orice decor.

Pentru nopțile de vară, când răcoarea face ca timpul petrecut afară să fie și mai plăcut, lampa solară STORJO va face ca atmosfera din grădină sau de pe balcon să fie mult mai poetică. Lampa are o reducere de 62% și un design asemănător cu piatra, care să se integreze natural în grădină.

620x412 scaun de terasa ubberup (2)

Produse zilnic la preț mic

Pe lângă produsele la reducere, în magazinul JYSK Reșița veți găsi produse din categoria Zilnic Preț Mic, care au un preț mic pe tot parcursul anului.

Printre propunerile JYSK pentru gradina din această categorie se numără șezlongul THORSMINDE din aluminiu, cu parasolar inclus, cutia pentru depozitare BISNAP și cortul pentru două persoane RUNDSKOG, pentru cei care iubesc campingul.

620x412 scaun de gradina gudhjem (3)

Mai multe oferte veți găsi în magazinul JYSK Reșița și pe JYSK.ro.

publicitate Timisoara banner maxagro