Muzică rock și senzații tari la Bocșa! Concert Cargo, paradă moto și plimbări în balon!

cargo

Circa 8.000 de oameni au participat sâmbătă la concertul Andrei, iar zilele acestea se anunță din nou distracție la Bocșa. De această dată, cuvântul de ordine este „rock”. Bonus pentru cei dornici de senzații tari – plimbări în balonul cu aer cald.

Spectacolul oferit de Andra la finalul săptămânii trecute a avut un succes nemaipomenit la Bocșa. Circa 8.000 de oameni s-au bucurat de concert. Se anunță din nou distracție. Timp de două zile, petrecerea va avea tente rock. Trupe consacrate vor urca pe scena amenajată în zona Izvor: Cargo și Cactus Jack. Pentru că totul este pregătit în parteneriat cu MC Trust Bocșa, nu va lipsi parada de motociclete, devenită deja tradiție la Bocșa.

„La Andra a fost un real succes. Am avut 8.000 de oameni. Nu au fost niciodată atât de mulți la un spectacol. Așteptăm un număr la fel de mare și la Cargo, în zona stadionului Izvor. Începem astăzi, la ora 18.00 și mâine la fel. (…) Partenerii noștri sunt motocicliștii, care sunt foarte serioși. Mâine, la ora 14.00, vor defila și ei pe strada principală din Bocșa, de la Insula Paradis până la ieșire din Bocșa și înapoi. Vor fi aproximativ 100 de motociclete.”, ne-a declarat primarul Bocșei, Mirel Pascu.

Vor exista și surprize pentru cei care aleg să se distreze în aceste zile în zona Izvor. Pe lângă comercianții nelipsiți de la astfel de evenimente, cea mai mare surpriză va fi balonul cu aer cald, pus la dispoziția celor care își doresc să vadă Bocșa de sus.

PROGRAM MOTORS ROCK:

VINERI, 21 iulie

  • ora 19.00 – muzică cu DJ
  • ora 20.30 – Cactus Jack (Serbia)
  • ora 22.00 – muzică cu DJ

SÂMBĂTĂ, 22 iulie

  • ora 19.00 – muzică cu DJ
  • ora 20.00 – Pandora
  • ora 21.00 – Cargo
  • ora 22.30 – muzică cu DJ