Celebrul John Malkovich, la Timișoara: Multe lucruri în viață țin de noroc

v1a2507
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Celebrul John Malkovich se află în aceste zile la Timișoara, pentru a juca în spectacolul „The infernal comedy”. Îndrăgitul actor s-a arătat încântat de capitala Banatului, despre care spune că este un „oraș drăguț”.

John Malkovich se află la sfârșitul acestei săptămâni în orașul de pe Bega, pentru a juca în spectacolul „The infernal comedy”, pe scena Teatrul Național din Timișoara. Prima reprezentație a avut loc joi, iar vineri se desfășoară încă două, începând cu ora 16.00 și 19.00.

Înainte de primul spectacol jucat vineri, John Malkovich a participat la o întâlnire – conferință de presă, în timpul căreia a răspuns la mai multe întrebări.

Am crescut în lumea teatrului. Dacă aș fi muzician, faptul că am devenit cunoscut într-un film este ca și cum un pianist devine cunoscut pentru cum cântă la saxofon sau la oboi, ceea ce sunt instrumente minunate. Dar eu sunt actor de teatru, eu vin din lumea teatrului și nu am părăsit niciodată, de fapt, nu am încetat să regizez, să joc. Când am plecat de la universitate am început teatrul și nu văd niciun motiv să mă opresc, pentru că teatrul este o artă atât de frumoasă, efemeră și profund satisfăcătoare. Nu-mi imaginez că va veni un moment în care voi înceta să mai fac teatru, pentru că teatrul înseamnă acasă pentru mine”, a afirmat John Malkovich, la Timișoara.

 v1a2525

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

De asemenea, celebrul actor a precizat, întrebat fiind cum de se menține atât de bine din punct de vedere fizic, că „am fost destul de atletic când eram tânăr. (…) Multe lucruri în viață țin de noroc, trebuie să ai noroc”.

Totodată, John Malkovich s-a arătat încântat de Timișoara, despre care a precizat că „piețele sunt foarte frumoase, este un oraș drăguț”.

Prin fascinanta și tulburătoarea poveste pe care o spune, prin delicatul balans pe linia invizibilă dintre cei vii și cei morți, John Malkovich, secondat de celebra orchestră a Academiei din Viena și de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, construiește cu fabuloasa lui prezență și cu uriașul său talent autobiografia fictivă a criminalului în serie Jack Unterweger, cel care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia”, a informat Teatrul Național din Timișoara, cu privire la spectacolul „The infernal comedy”.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/