COD ROȘU cum nu s-a mai văzut la Reșița! Acoperișuri luate de vânt, copaci smulși din rădăcină!

acoperis republicii
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

A fost ca niciodată la Reșița. Furtuna a atins cote nemaivăzute. În doar câteva minute, vântul puternic a smuls mai multe acoperișuri pe care le-a aruncat pe mașini și a pus la pământ copaci înalți de câțiva metri. 

Vara aceasta Reșița a fost lovită de mai multe furtuni puternice și de cantități enorme de precipitații. Însă parcă niciodată nu a fost ca în această seară. Codul roșu anunțat prin RO-ALERT a fost resimțit cu vârf și îndesat. În mai multe zone, acoperișurile blocurilor au zburat la câțiva metri distanță. Un astfel de exemplu este cel de pe Bulevardul Republicii nr.24, acolo unde mai multe grinzi și placaje au ajuns pe trotuar purtate de vânt de pe blocul de vizavi (foto principal). Bucăți de acoperiș au mai căzut și în spatele blocurilor și în parcări în mai multe zone ale orașului.

acoperis resita 1

Pe Aleea Liliacului din Reșița, în spatele magazinului Carrefour, doi copaci bătrâni au fost efectiv culcați la pământ.

copaci smulsi

Potrivit primelor informații neconfirmate încă, se pare că au existat și victime surprinse de obiectele purtate de vânt.

UPDATE, ora 23.55

Informațiile și imaginile continuă să curgă de la reșițeni. Pagube însemnate au fost semnalate și pe Aleea Herculane, dar și pe Aleea Galați, unde bucăți de acoperișuri au căzut pe mașini.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara
acoperis aleea galati

Aleea Galați

acoperis masina resita 1

Aleea Herculane

acoperis masina resita 2

Aleea Herculane

Pe Strada Făgărașului nr. 14, pompierii militari intervin cu autoscara. Acolo o bucată de acoperiș a rămas efectiv atârnată pe fațada blocului.

acoperis fagarasului

Traficul rutier este și el blocat la ieșire din Reșița spre Caransebeș, unde mai mulți copaci au căzut pe carosabil.

Rămâi pe Express de Banat! Articol în curs de actualizare!

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/