Tentativă de suicid, oprită de polițiștii din Timișoara

tentativa sinucidere pod calea sagului
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii locali din Timișoara au oprit la timp un bărbat care încerca să se sinucidă. Se urcase pe balustrada podului din Calea Șagului.

Cineva l-a văzut pe bărbat pe balustradă a oprit un echipaj al Poliției Locale aflat în patrulare. Agenții au mers imediat la locul indicat.

„Pe pod se afla un barbat care statea in sezut pe balustrada, cu un picior spre exterior, si spunea ca vrea sa se arunce si sa isi puna capat zilelor, pentru ca ”viata este grea”. Politistii locali au stat de vorba cu el pentru a-l calma si au actionat rapid, l-au cuprins de talie tragandu-l pe trotuar, unde l-au imobilizat pentru ca era agitat.

Ulterior l-au identificat pe barbat stabilind ca are 37 de ani, este dintr-o comuna din judetul Arges, avand resedinta in localitatea Gataia.

promovare banner maxagro Muzeul TM

La fata locului a fost solicitat un echipaj al Ambulantei, pe care politistii locali l-au insotit la Clinica de Psihiatrie ”Eduard Pamfil” de pe str. I. Vacarescu, unde barbatul a fost preluat de medici” a transmis Poliția Locală Timișoara.

A fost chemată și o ambulanță, caree l-a transportat pe bărbat la Clinica de Psihiatrie de pe strada Iancu Văcărescu.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/