Tensiuni în Valea Domanului! „Unii vor să pună piedică!”

Metalul e lider în Liga a II-a, dar antrenorul Daniel Opriţa nu s-a putut bucura cu adevărat de succesul cu 2-0 obţinut în faţa Vâlcei, una din echipele care au anunţat ca obiectiv promovarea.

Opriţa a venit destul de indignat la conferinţa de presă de după meciul de sâmbătă, din Valea Domanului. Imediat după fluierul final al partidei i-au ajuns la urechi nişte informaţii potrivit cărora nu toată lumea s-ar fi bucurat de victoria rosso-nerilor. „În a doua repriză eu spun că am controlat partida şi am câştigat meritat, chiar dacă am auzit că se spune că am avut noroc. Aşa e aici. Toată lumea e nemulţumită, nu e bine nici când câştigi. «S-au chinuit!»  Sunt unii care numai asta vor, «binele» la echipă. Într-un oraş care nu a avut echipă în Liga I de nu ştiu când, parcă vor să pună piedică, nu le convine nimic. E bine că suntem aici, vreau să rămânem aici şi le-am spus şi băieţilor să nu mai coborâm de pe primul loc”, a declarat Opriţa.

Antrenorul Metalului nu a vrut să nominalizeze persoanele care au contestat victoria echipei, dar e păcat ca în Valea Domanului să existe o astfel de atmosferă negativă, mai ales acum, când echipa e prima în clasament.

Comments

  1. suporter GRN says:

    succes Dane ! succes Metalu !

  2. laszlo tiberiu says:

    Felicitari din inima pentru rezultatele obtinute insa in fotbalul de astazi sunt foarte multi SPECIALISTI care nu au jucat sau n-au avut rezultatele obtinute de dvs.