Tensiune în Valea Domanului: “Câştigaţi sau plecaţi!”

Evoluţiile şterse din ultimele etape şi cele două înfrângeri consecutive suferite de CSM Reşiţa în campionatul Ligii a III-a de fotbal i-au scos din sărite pe fanii echipei, care şi aşa se împacă foarte greu cu ideea că deplasările din Ghencea sau Groapă au fost înlocuite cu excursii la Becicherecu Mic sau Valea lui Mihai.

 

Înfrângerea de pe teren propriu cu Mama Mia a tensionat atmosfera în tabăra rosso-nerilor. Preşedintele clubului, Cristian Bobar, ameninţă cu sancţiuni în cazul unui nou eşec, astăzi, la Caransebeş, iar suporterii le cer jucătorilor care nu-şi dau viaţa pe teren să plece. Aseară, mai mulţi membri ai Guardiei Rosso-Nera i-au vizitat pe Leo Doană şi băieţii lui în cantonamentul de la stadion. Suporterii au discutat cu jucătorii şi le-au explicat că atitudinea lor în teren este cea care deranjează cel mai tare. “Am discutat cu ei şi le-am explicat ceea ce vrem să vedem de la ei. Că nu pot e una, dar să vedem măcar că vor, că mor pe teren pentru culorile clubului. Clubul ăsta înseamnă ceva în fotbalul românesc şi nu ne putem bate joc de emblema lui, chiar dacă acum am ajuns să jucăm la un nivel atât de joc. Sper ca băieţii să fi înţeles mesajul nostru şi să facă un meci mare la Caransebeş. O victorie le-ar putea şterge păcatele”, a spus Marcel Guşcă, liderul galeriei reşiţene.

FC Caransebeş şi CSM Reşiţa se întâlnesc astăzi, de la ora 17, într-un meci din etapa a 23-a. Caransebeşenii sunt pe locul trei în clasament şi pornesc cu prima şansă în derbiul judeţului. Rosso-nerii sunt pe cinci, dar prestaţiile din ultima vreme nu le dau prea multe speranţe. Ambiţiile dintr-un derby sunt însă mai importante decât poziţiile din clasament, astfel că, partida este deschisă oricărui rezultat.

Comments

  1. resita ultra says:

    forza resita ! 50 de suporteri alaturi de echipa la caransebes.

  2. Ionut says:

    Degeaba…ne da FC Caransebes vreo 3 doar

  3. resita ultra says:

    …am luat 4. rusine !