Perlele negre fac spectacol pentru Reșița

Venirea celor trei componente ale naţionalei Camerunului a transformat peste noapte eterna perdantă CS Negrea Reşiţa într-o echipă care face spectacol în Liga I. În ultima etapă, elevele lui Alin Negrea au umilit UTA, chiar la Arad.

 

Dacă în prima parte a campionatului, CS Negrea pierdea la scor fiecare joc, acum datele problemei s-au schimbat. Negrea nu glumeşte când spune că vrea să joace în Liga Campionilor şi este dispus să investească în transferuri importante. Prudence Andiolo, Christine Manie şi Adrienne Fouda sunt trei internaţionale cameruneze care îmbracă deja tricoul echipei reşiţene şi asta se vede. În ultima etapă consumată din prima ligă feminină de la noi, CS Negrea s-a impus cu un categoric 5-0 pe terenul echipei UTA Arad. Patru dintre reuşite poartă semnătură lui Prudence Andiolo, vârful de 20 de ani venit la Reşiţa de la FC Minsk. Cameruneza a punctat în minutele 11, 24, 58 şi 81. A mai înscris pentru formaţia reşiţeană Sandru, în minutul 52.

“A fost o victorie clară, obţinută după un joc dominat categoric de către noi, iar scorul putea fi chiar mai mare în favoarea noastră. Aşteptăm să sosească şi jucătoarele din Nigeria, pentru că, aşa cum am anunţat, continuăm să investim în transferuri importante. Sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Gloria, îi aşteptăm pe reşiţeni să vină să le încurajeze pe fete şi să vadă spectacol în meciul cu Sporting Craiova”, a declarat Alin Negrea.

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    După seria de rezultate umilitoare, iată că ambiţia familiei reşiţene Negrea cu fotbalul sexului frumos, adoptată iniţial de …. caransebeseni cu mai mult drag decât de oraşul natal, îşi arată efectele benefice.Felicitări pentru succes!